De Sjonnies zijn in 2016 helemaal terug! De nieuwe single “(Wie heeft mij naar huis gebracht) Vannacht” is populair op diverse radio stations, verhoogt bij menig feestje al de feestvreugde en de bijbehorende videoclip staat al 2 weken lang nummer 1 in de Feestclips Top35. Het heeft een tijd geduurd, maar met zanger Bennie Solo hebben De Sjonnies een waardige opvolger gevonden voor pa Ronnie, die 6 jaar geleden tot ontzetting van vele fans de band verliet. De podiumact, hét sterke punt van De Sjonnies, is weer net zo verrassend en onderhoudend als vroeger en op vele plekke in het land ontstaan spontaan nieuwe fanclubjes. Voeg daarbij de vele hits als “Dans je de hele nacht met mij”, “Zwemmen zonder slip”, “Annemarie”en “M’n fiets is gejat!” en je weet dat je met De Sjonnies een meer dan feestelijke avond gaat beleven.

Carnaval 2016 – alle ingrediënten zijn aanwezig

Mét de nieuwe single, het  onverslijtbare repertoire én die verrassende podiumact als belangrijkste wapenfeit zijn Friso, Konstantijn en Bennie helemaal klaar voor de carnaval 2016. Een aantal optredens zijn reeds geboekt, er is echter nog ruimte op maandag en dinsdag, dus wil je gegarandeerd je zaal op zijn kop zien staan met de Carnaval 2016, neem dan zo snel mogelijk rechtstreeks contact op met De Sjonnies via tel. 06-53755986, mail naar de@sjonnies.com of neem contact op met je eigen boekingskantoor.

Scherpe tarieven

Ook na de Carnaval zijn De Sjonnies natuurlijk te boeken, voor feesttenten, bedrijfsfeesten, openluchtconcerten en wat je ook maar wilt organiseren. De band betaat dit jaar 25 jaar en als jubileumaanbieding zijn De Sjonnies momenteel verrassend  betaalbaar. Bel snel voor meer informatie en de scherpe tarieven. Om alvast in de stemming te komen, geniet nog een keer van die heerlijke nieuwe zaalhit van De Sjonnies, waarbij de heren, zoals zovelen met de carnaval, zich afvragen: Wie heeft mij naar huis gebracht, vannacht?

Share