Op maandag 8 februari brachten De Sjonnies een onverwacht bezoek aan De Roodshow van Jan-Willem Roodbeen. De presentator was zichtbaar verrast door de binnenkomst van het trio. Het een en ander was natuurlijk van te voren zorgvuldig gepland in samenspraak met sidekick Wendy, maar Jan-Willem wist van niks. En dat moest ook zo blijven, vandaar ook dat De Sjonnies niks van tevoren mochten communiceren via social media en andere kanalen.

Jan-Willem Roodbeen met De Sjonnies

Van linksonder naar rechtsboven: Friso, Konstantijn, Jan-Willem en Bennie.

Gelukkig is er door de redactie van De Roodshow een mooie YouTube video gemaakt die je hieronder kunt bekijken. Je ziet, de stemming zat er goed in. Naast de nieuwe single van De Sjonnies “(Wie heeft mij naar huis gebracht) Vannacht” was er nóg een hoogtepunt. De Sjonnies namen een zeer ongebruikelijk cadeau mee dat werkelijk in heel goede aarde viel. Het betrof namelijk de domeinnaam roodshow.nl, waar men al langer op zat te azen en die vanaf nu door toedoen van De Sjonnies (en van Dennis Doeve Productions, eerlijk is eerlijk) in het bezit is van Jan-Willem en zijn crew.

Confetti van De Sjonnies bij De Roodshow

Overal confetti…!

Wij hopen dat deze domeinnaam snel gevuld gaat worden met leuke content, en misschien wel met af en toe iets over De Sjonnies. Wij danken Jan-Willem, Wendy, Wibo en de rest van de redactie voor de fantastische ontvangst, het top geluid, de drankjes en de gezelligheid. Excuses nog voor de 5 kilo confetti die we hebben achtergelaten, maar de stofzuiger werd al tijdens de uitzending ter hand genomen dus waarschijnlijk is alles weer netjes. En we hopen dat we desondanks toch nog een keertje terug mogen komen.

 

Share