Het Crowdfunding Project van De Sjonnies op Voordekunst.nl heeft 6295 euro opgebracht. En daarmee kan de band dan zijn droom gaan waarmaken: het nieuw album “Bek Toe De Sjonnies” zal nu binnen enkele maanden kunnen gaan verschijnen. Ondertussen hebben De Sjonnies niet stilgezeten. Op de pof werd er alvast een nieuwe single gemaakt, getiteld “(Wie heeft mij naar huis gebracht) Vannacht”. Een bijbehorende videoclip zal op 1 januari 2016 alvast via YouTube en Facebook te zien zijn, de single komt officieel uit op 6 januari 2016.

Dank dank dank

De Sjonnies willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze geweldige steun in de rug. Het geeft aan dat Nederland nog steeds behoefte heeft aan een feestband die lekker ouderwets gezellige feestmuziek maakt. De Sjonnies zullen jullie niet teleurstellen want het gaat een typische Sjonnies- CD worden, gekoppeld aan een leuke CD-presentatie waar de bofkonten die voldoende gedoneerd hebben allemaal welkom zijn. Nogmaals dank en kom gerust langs bij de komende optredens in het land.

Ook gaat onze dank uit naar het team van Voordekunst en met name Laura Klaassens, die ons in moeilijke tijden toen het even niet liep er met fantastische tips doorheen heeft gesleept.

Share