De Sjonnies gaan weer als een speer. Menig podium en feestzaal heeft al kennis kunnen maken met de hernieuwde versie van deze ‘ouderwets gezellige’ feestband. Met de nieuwe frontman Bennie Solo tonen De Sjonnies aan dat het oeuvre van weleer nog immer vitaal is. Maar niet alleen de oudere nummers gaan er nog altijd in als koek, inmiddels staat er ook (veel) nieuw werk op stapel.
De samenwerking is zelfs zo goed bevallen dat het tijd werd voor een tastbare bekroning. Daarom hebben de heren nu het idee opgevat voor een splinternieuw feestalbum. Dit album met het beste van De Sjonnies -vroeger en nu- moet dan uiteraard voorafgegaan worden door een al even splinternieuwe single. Speciaal voor de lezers van deze Feestkrant hebben we hier alvast de primeur van het hoesje.

De nieuwe single van De SjonniesIedereen die De Sjonnies en/of Bennie Solo een warm hart toedraagt kan dat nu ook met daden ondersteunen. Het album en de single zullen namelijk grotendeels gefinancierd worden via crowdfunding. Zo laten de heren zien dat ze ook met de tijd meegaan.
Dus wil jij als eerste het nieuwe album in bezit krijgen, met je naam of logo op de hoes prijken of op een andere manier bijdragen aan het hernieuwde succes van De Sjonnies? Steun de heren op Giro 555 of, nog beter, ga naar Voordekunst.nl en profiteer van de vele voordelen.
Vannacht2

Share