Hoewel ze het nog steeds vooral als een geintje beschouwen, begint de samenwerking tussen De Sjonnies en Bennie Solo steeds serieuzere vormen aan te nemen. Blijkbaar wordt de unieke combinatie van de liedjesschrijvers/grappenbedenkers en de top-entertainer steeds meer op waarde geschat. Dat zien we zeker terug komende maand, waar het ouderwets gezellige trio op verschillende plaatsen in het land opduikt.
Na een bedrijfsfeest op de laatste dag van januari gaat het trio een voorschot nemen op de carnaval in Werkhoven, om tijdens het carnavalsweekend op verschillende locaties de bekende hits ten gehore te brengen. Gezellig de polonaise lopen op “Dans je de hele nacht met mij” en “De Bostella”, Je danstalent ontdekken tijdens “Zwemmen zonder slip”, lekker meeblèren met “Annemarie”, en alle ellende van je afzingen met “M’n fiets is gejat!” en “Roos in je blonde haren”, het kan weer de komende maand.
Kijk in de agenda of De Sjonnies & Bennie Solo ook bij jou in de buurt te zien zijn. Zo niet, boek ze dan snel! Het jaar is nog jong, dus er is nog volop gelegenheid.

Share