De video die hoort bij de nieuwe single van De Sjonnies is in alle opzichten een primeur. Het is de eerste single in de succesvolle nieuwe samenstelling – oprichters Friso en Konstantijn Ruysdael en leadzanger Bennie Solo. Tevens zal deze video de eerste zijn die in West-Europa in 2016 geüpload wordt op zowel YouTube als Facebook. Deze unieke video is de eerste van een aantal geplande evenementen die het jubileumjaar van De Sjonnies – de band bestaat in 2016 precies 25 jaar – extra glans moet geven.

De single komt officieel uit op 6 januari maar De Sjonnies besloten voor de vele fans de video al eerder beschikbaar te maken. Precies om 0:00 uur op 1 januari 2016 wordt de video openbaar. Geheel in de traditie van De Sjonnies (“Roos in je blonde haren”, “Zwemmen zonder slip”, “M’n fiets is gejat!”) worden in dit nieuwe nummer alledaagse perikelen van gewone mensen omgetoverd tot een feesthit.

De meeste mensen zullen zichzelf dan ook wel een beetje terug herkennen in het thema van het nummer. Na een avondje stappen weet je niet meer precies waar je geweest bent en wat je hebt gedaan. Je zit vol met vragen en wilt daar graag een antwoord op hebben.

Ook heel herkenbaar is de melodie van het nummer. Waar ken ik dat deuntje ook al weer van? Dat blijft voor velen gissen, want De Sjonnies hebben in samenwerking met producer Henri Doeleman (Hemusic) hun uiterste best gedaan om er weer een echte Sjonnies-saus overheen te leggen en dat is gelukt. Deze single klinkt weer ouderwets gezellig, maar toch ook lekker vet en eigentijds.

Dus begin 2016 en luid je nieuwe jaar in met de nieuwe single van De Sjonnies! LET OP onderstaande links werken pas vanaf 1 januari 2016.

Ga naar YouTube

Ga naar Facebook

Share